Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

Tudást Frissítő Tréning
Tudást Frissítő Tréning
89 990 Ft

Tudást Frissítő Tréning

képzett sminktetoválóknak

89 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 700 Ft
Részletek

Speciális, az egyéni igényekhez igazodó képzés.A képzésen egy hallgató vesz részt és az ő igényeihez, kívánságaihoz igazodva történik az oktatás.


Miután elérünk egy bizonyos szintet, magabiztossá válunk, és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy tökéletes szakemberré formálódtunk, akinek semmi tanulnivalója nincs. Azonban bármikor történhet valami, ami bebizonyítja, hogy tévedtünk.


 


Soha nem késő kérdezni, segítséget kérni és ez nem szégyellnivaló, hiszen a tökéletesség a végtelenségig csiszolható. Az önértékelés egy egészséges lélekállapot, amely a kreatív fejlődés alapja. Ha képesek vagyunk levonni a következtetéseket és értékelni az eddig elért sikereinket, könnyebben tudunk a jövő felé haladni, felfedezni az önmegvalósítás újabb lehetőségeit, s egyúttal magasabb szakmai szintre lépni.


 


Erre a képzésre, akár egy elrontott pigmentálással rendelkező, problémás vendéged is magaddal hozhatod, és megkeressük együtt a megoldást.


 


A Modul időtartama: 1/2 nap


A Modul ára: 89.990 Ft


mely magában foglalja a jegyzet árát, a segédanyagokat, a gyakorláshoz szükséges eszközöket, valamint az elméleti és gyakorlati órák díját.

Adatok
Cikkszám:
tudas-training