Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

MEZO Tűmodul AMIEA LINELLE TWO & SYMPHONY
MEZO Tűmodul AMIEA LINELLE TWO & SYMPHONY
4 199 Ft

MEZO Tűmodul AMIEA LINELLE TWO & SYMPHONY

4 199 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
Részletek

A BioEvolution kifejlesztett és szabadalmaztatott egy modul tűrendszert (Cartridge), mely megfelel a legszigorúbb biztonsági és higiéniai normáknak. A Cartridge rendszernél egy belső membrán biztosítja a tűk tisztaságát és sterilitását, megakadályozza a mezoterápiás kezelés során a szennyeződések visszafolyását.


A Meso modulok a Bioevolution Permanent készülékeivel kompatibilisek. Ennek a koncepciónak köszönhetően a Permanent Make Up készülékek, mint mikrotűs mezoterápiás készülékek funkcionálnak.


A Meso Cartridges egy lapos fejjel lett ellátva, melynek felületére 18 mikrotűt szereltek. A tűk gyengéden hatolnak be a bőrbe. A lemez felületén még 13 nyílást is találunk, melyek lehetővé teszik a hatóanyagok zavartalan áramlását. A mikrotűk hossza 0,5 mm, így a tű maximum 0,3 mm mélyen hatol a bőrbe. A mikropunkció a vérkeringést nem károsítja, így nem csak orvosok, hanem kozmetikusok is végezhetik a kezelést.A mikro tűkkel ellátott lemez felülete domború és rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a kezelt területhez. A nehezen hozzáférhető felületek is könnyen kezelhetők.
A Meso Re-Vital Cartridges lehetővé teszi az epidermisz megnyitását. Az megnyitott mikrocsatornákon keresztül a hatóanyagok fájdalommentes bejuttatását a mélyebb rétegekbe.

Adatok
Cikkszám:
BN-VENA-MEZO-Tumodul