Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

Kidolgozott Kozmetikus Szóbeli Vizsgatételek 54 815 02
Kidolgozott Kozmetikus Szóbeli Vizsgatételek 54 815 02
6 500 Ft

Kidolgozott Kozmetikus Szóbeli Vizsgatételek 54 815 02

6 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 195 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Kidolgozott Kozmetikus Szóbeli Vizsgatételek 54 815 02



Kedves Kollégáink! Kedves leendő kozmetikusok! 



Kidolgozásunk az 55 815 02 kozmetikus komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységére épül, amely nagyon összetett, ezért fontosnak tartottuk az átláthatóságot! Ezt a jegyzetet segédanyagnak szánjuk, a sikeres vizsgára való felkészüléshez, de az alapok elsajátításához, megértéséhez szükség van a tankönyvekre! A tételek kidolgozásakor az információtartalmat vettük alapul, amelyben sok, olyan aktualitás szakmai fogalom, eljárás is szerepel, melyek a tankönyvekben nincsenek benne. Azt, hogy a naprakész információk rendszerezve és könnyen tanulható formában kerültek a tételekbe Kállai Krisztina és Lukács Krisztina tanári tudásának és precíz lektori munkájának köszönhetjük. Bízunk benne, hogy munkánk meghozza a gyümölcsét és sok sikeres, lelkes kolléganőt üdvözölhetünk a szakmában!



Kedves Kozmetikus-jelöltek, Kozmetikus-jelölteket vizsgára készítő Tanár és Szakoktató Kollégák, és csak szimplán örökké tanulni vágyó, tudásukat frissíteni kívánó Kozmetikusok!



 



Nagyon sokan kértétek, hogy segítsünk, reméljük sikerült ezt megvalósítani :) 



Kidolgoztuk az 54 815 02 kozmetikus komplex szakmai vizsga szóbeli tételeit.



A tételsor összetett, számunkra is sok izgalmat hozott menet közben. Kutattunk, tanácskoztunk, többször átbeszéltük a tartalmat azért, hogy felétek ezt minél egyszerűbben és érthetőbben tálaljuk.



Mint mindig, most is fontosnak tartjuk elmondani, hogy ezt a jegyzetet segédanyagnak szánjuk, a sikeres vizsgára való felkészüléshez. Az alapok elsajátításához, megértéséhez szükség van a tankönyvekre, szakkönyvekre.



A szerzőink névsorát Kállai Krisztina tanárnővel tettük teljessé.


Adatok
Cikkszám:
kkszv
Hasonló termékek