Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-1-320-3223 / 06-30-9-423-866

BB Glow tanfolyam + Mezopen készülék
BB Glow tanfolyam + Mezopen készülék
119 900 Ft

BB Glow tanfolyam + Mezopen készülék

Válaszd ezt, ha még nincs mezopen géped!

Tanfolyam+Mezopen készülék

119 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 597 Ft
Részletek

Ha érdeklődsz, tedd be a kosárba és csinálj úgy mintha megrendelnéd, majd mi jelentkezni fogunk az elérhetőségeiden a tanfolyammal kapcsolatban!Mi az a BB GLOW?

Igazából egy koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyaggal végzett mezopen kezelés, majd egy felületesen bejuttatott bőrszín azonos speciális pigment, ami homogén, hibamentes és üde arcbőrt eredményez vendégednek akár fél évig.BB Glow tanfolyamunkat elsősorban kozmetikusoknak, sminktetováló szakembereknek és szépségipari szakembereknek ajánljuk. A mezopen kezelési gyakorlat hiánya nem előfeltétel és nem akadály, de ebben az esetben tudásod fejlesztése céljából ajánljuk a következő tanfolyamaink elvégzését:Mezopen tanfolyamMezoterápia hatóanyag tanfolyamToskani savas hámlasztás tanfolyamVágj bele az első között!

Ki ne vágyna egy egyenletes, hibamentes arcbőrre? A BB GLOW több héten át biztosítja a hibamentes arcbőrt, reggel, este egyaránt. Szükségtelenné teszi a hosszadalmas reggeli sminkelést. Kell ennél több?Ráadásul az eljárás gyors, biztonságos és könnyű elsajátítani.A tanfolyam és a pigmentek ára kedvező, így minden vendég számára elérhető árfekvésű a kezelés, ami már rövid távon profitot fog termelni!A BB Glow kezelés jelenleg talán a legjövedelmezőbb kozmetikai eljárás! Vendégeid már most keresik, ne késlekedj!


Adatok
Cikkszám:
bb-glow-tanf-geppel