Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

Argilerine 10% 2ml ampulla MYOTEC
Argilerine 10% 2ml ampulla MYOTEC
1 790 Ft

Argilerine 10% 2ml ampulla MYOTEC

1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Argireline, más néven kozmetikai botox.


Akár már a húszas életévekben megjelenhetnek szarkalábak, redők a homlokon, a szemöldökközben, illetve a szemek külső zugában.

Az orvostudomány már több évtizede ismeri a megoldást a mimikai izomzat túlmozgása következtében kialakuló ráncokra, a Botox (botulintoxin-injekciós) kezelés formájában. Ez az egyik leggyakrabban végzett esztétikai-bőrgyógyászati kezelés a ráncfeltöltés mellett.

Ez a beavatkozás mind árfekvése, mind a tűszúrásoktól való félelem miatt sokak számára nem elérhető, ezért kerestek egy alternatívát a kozmetikai ipar számára. 2000 körül fedezték fel, majd nemsokkal később már forgalomba is került az új „csodaszer” a 6 aminosav alkotta acetyl hexapeptid-3, röviden argireline.

Hatás:

Gátolja a SNARE protein komplex működését, emiatt az izom elernyed. Acetilkolin szabadul fel az idegrendszer mozgató idegvégződésekben, melynek hatására létrejön az izom összehúzódás. Az argireline kezelés szelektív módon megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, így gátolva az izom összehúzódást.


Javallatok:

  • ráncok
  • szarkalábak
  • mimikai ráncok
  • hialuronsavval keverve - anti-aging hatóanyag 
  • ráncok megelőzése

Biztonságos!

Az Argireline nem mérgező, biztonságos és gyengéd alternatívát kínál az orvosilag alkalmazható BOTOX (botulinum toxin) helyett, a ránc, szarkaláb képződések mérséklésére.Természetes módon gátolja az izom összehúzódást.
AZ ARGIRELINE IS SZINTÉN FEHÉRJE, MINT A BOTULINTOXIN, DE NEM TOXIKUS!

Ezen kívül mellékhatásként mérsékli a hajszálér-szűkületért felelős noradrenalin felszabadulását, ezzel hatékonyan fokozza a bőr hajszálér rendszerének keringését.


Koncentráció:


A hazai piacon általában 5%-os töménységgel találkozhat, az általunk forgalmazott argireline viszont 10%-os töménységben tartalmaz argirelinet, emellett csak és kizárólag vizet tartalmaz. 

Ellenjavallat:


  • DMAE-vel együtt, előtt vagy után nem alkalmazható!


Felhasználás:


Csepegtessük a bőrre, majd masszírozzuk be, kozmetikusként: ultrahang, tű nélküli mezoterápia.

Hatóanyag ampulláink professzionális felhasználásra készültek, ezért csak kozmetikusokat szolgálunk ki!

Adatok
Cikkszám:
TC-Argilerine-2ml