Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre - Argánolaj 12db
X-Epil Használatrakész gyantacsík testre - Argánolaj 12db
999 Ft

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre - Argánolaj 12db

999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.


Ez a speciális gyantázócsík gyors és könnyű gyantázást tesz lehetővé a test bármely részén. Különösen alkalmas az érzékeny bőrfelületek gyantázására. Az argán olaj jótékony hatást fejt ki a kiszáradt bőrre, megóvja azt a gyantázás okozta vízveszteségtől. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt.


TIPP! A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.


Használati utasítás:  1. Melegítse fel a gyantacsíkot a két tenyere között.

  2. Óvatosan válassza szét a csíkokat a maxi fogófelületnél.

  3. Helyezze fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsa le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre.

  4. Feszítse meg a bőrt, majd a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot, a bőr közelében maradva.

  5. A bőrön maradt gyanta eltávolításához használja a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt.

Adatok
Cikkszám:
XE9215