Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok bikini-hónalj - 12db
X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok bikini-hónalj - 12db
1 099 Ft

X-Epil Használatra kész prémium gélgyantacsíkok bikini-hónalj - 12db

1 099 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
Részletek

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül.


Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a szőrtelenítést a test bármely részén. Különösen alkalmas a bikinivonal és hónalj gyantázására. Bárhol, bármikor használható, mert a gyantacsíkok szétválasztásához nem kell azokat összedörzsölni vagy melegíteni. Gyantázás után a bőr selymesen lágy és kellemes gyümölcsös illatú lesz. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt.


A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.


Használati utasítás:  1. Óvatosan válassza szét a csíkokat a maxi fogófelületnél.

  2. Helyezze fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsa le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre.

  3. Feszítse meg a bőrt, majd a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot, a bőr közelében maradva.

  4. A bőrön maradt gyanta eltávolításához használja a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt.

Adatok
Cikkszám:
XE9247