Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

X-Epil Aloe-Vera-s patronos gyantaszett
X-Epil Aloe-Vera-s patronos gyantaszett
1 398 Ft

X-Epil Aloe-Vera-s patronos gyantaszett

1 398 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

Az X-Epil görgőfejjel ellátott patronos gyanta gyors és nagyon egyszerű gyantázást tesz lehetővé, még a kevésbé gyakorlottak számára is. Minden bőrtípusra használható, még a különösen érzékenyre is. Folyékonyságát a gyanta a kezelés alatt végig megőrzi, a bőrről könnyen eltávolítható és a maradék vízzel lemosható. 


Az X-Epil Aloe Vera-val dúsított patronos gyantaszett tartalma:
- Aloe Vera-val dúsított gyantapatron 100ml
- 1db széles görgőfej
- 10 db gyantalehúzó csík


Használat: Tisztítsa meg a kezelendő bőrfelületet a szennyeződésektől, olajos foltoktól és az izzadtságtól, illetve gyengéd bőrradír segítségével az elhalt hámsejtektől. Érdemes hintőport felvinni a letisztított bőrre, ezzel segítve, hogy a szőrszálak jobban beleragadhassanak a gyantába. Melegítse fel a gyantát meleg vízbe állítva vagy mikrohullámú sütőbe helyezve a dobozon megadottak szerint. Használat előtt a gyanta hőmérsékletét mindig ellenőrizni kell.


TIPP! A szőrszálak hossza legalább 2-3 mm hosszú legyen az eltávolíthatóság érdekében.


A felmelegített gyantát vigye fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.


Simítsa rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban. A gyantamaradványokat langyos vízzel mossa le a bőrről. A bőrvörösség enyhítésére használja az X-Epil Szőrtelenítés utáni bőrnyugtató gélt.


A gyantázószett használata előtt olvassa el figyelmesen a használati javaslatot és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatja a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Adatok
Cikkszám:
XE9212