Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

Pure szódabikarbóna 0.5kg
Pure szódabikarbóna 0.5kg
990 Ft

Pure szódabikarbóna 0.5kg

990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

A Pure szódabikarbónát leggyakrabban konyhai és fürdőszobai tisztítószerként, valamint szagtalanításra használhatod. Alkalmazható zsírfoltok, kávé- és teafoltok eltávolítására, edény- és sütőtisztításra, leégett ételmaradékok eltávolítására, csempe, mosdó, WC tisztítására.


Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes


Jó tudni:
A Szódabikarbóna segít szabályozni környezetünk pH-ját. Amikor a szódabikarbóna egy savas vagy lúgos anyaggal érintkezik, arra törekszik, hogy semlegesítse a pH-t. Ezen túl, a szódabikarbóna képes pH változások lassítására, vagyis pufferolásra. Ez a kettős képesség, a semlegesítő és pufferoló hatás teszi lehetõvé azt, hogy tisztítószerek erejét növelje.


Gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó és szagtalanító. A savakat szén-dioxid felszabadulása közben semlegesíti. A szódagyártás és egyéb vegyipari folyamatok melléktermékeként keletkezik. A környezetre ártalmatlan.


Használat:
Zsírfoltok: önts lobogó forró vizet a foltra, majd szórj rá száraz szódabikarbónát és súrold ki
Leégett ételmaradványok: forralj kevés vízet a tisztítandó edényben, majd szórj bele szódabikarbónát. Ha kihûlt, könnyen kitisztíthatod a lábast.
Kávé- és teafoltot: nedves szivacsra szórj szódabikarbónát, majd dörzsöld át a tisztítandó felületet
Csempére tapadt makacs szennyezõdések: nedves rongyra szórj szódabikarbónát majd dörzsöld át a piszkos felületet vele
Sütõ: szódabikarbóna és víz keverékébõl készíts pasztát, és kenjük a még langyos sütõ belsejébe. Ha megszáradt, tisztítsuk ki forró vízzel és kefével. Végül egy púpos kanálnyi szódabikarbóna és egy csésze víz keverékével töröld át
WC-kagyló: szórj bele szódabikarbónát, majd csutakold ki kefével.

A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

Adatok
Cikkszám:
PURE865627