Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

Pure mosószóda 0.5kg
Pure mosószóda 0.5kg
790 Ft

Pure mosószóda 0.5kg

790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek

A mosószódát már az ókori Egyiptomban is használták textíliák, szövetek tisztításához. A mosószóda könnyen, nyomtalanul öblíthető, így a mosószerekkel ellentétben, a bőrünk nem szívja magába mosás után a vegyszereket. A mosószódát használhatod mosáshoz önállóan a hagyományos mosópor helyett, vagy azzal kombinálva (1:1 arányban kiváltható a megszokott mosószer egy része), esetleg mosódióval keverve, hogy tovább fokozd a folttisztító hatást. A sziksóval használatával sokkal gazdaságosabban végezhető el a mosás.


Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes


Felhasználási terület:


Mosás Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyél kb. 3 evőkanálnyi mosószódát. Hagyományos mosóporának 1/3 – 1/2 részét helyettesítheti a sziksóval. Nem veszi ki a textíliák színét. Ajánlott hőfok: 40-től és 60 Celsius fok.


Felmosás Felmosóvízbe is teheted, vagy nagyobb felületeket is moshatsz az oldattal. Keverési arány: 5 l vízhez 2 evőkanál mosószódaát használj.


Áztatás Az erősen szennyezett, foltos, olajos ruhák áztatásához tegyél 5 l langyos vízbe kb. 2 evőkanálnyi mosószódát. Ügyelj a textília színtartósságára!


Mosogatás 5 liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket a mosószódás tisztítás után ecetes vízzel öblítsd át, különben foltosan száradnak. Alumínium edényeket ne moss vele!


Általános tisztítás 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja. A piszkos keféket, konyharuhákat, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatod, szagtalaníthatod.


A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

Adatok
Cikkszám:
PURE865566