Webáruházunk megújult! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/942-3866

FaceLifter mikromasszázs és EMS arclifting készülék
FaceLifter mikromasszázs és EMS arclifting készülék
26 999 Ft

FaceLifter mikromasszázs és EMS arclifting készülék

26 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 810 Ft
Részletek

Az Alveola legújabb AE5008A FaceLifter készüléke új megvilágításba helyezi az anti-aging kezeléseket. Két fronton az arc mimikai izmainak az átmasszírozásával ezzel együtt az arc nyirokrendszerének a stimulálásával és az egyik legkorszerűbb EMS (Electro Muscle Stimulation) technológiával aktiválja a kor előrehaladtával lassuló bőrfunkciókat és feszesíti a rugalmasságát vesztett bőrt. A készülékbe épített mikromasszázs fej mechanikai hatása révén fokozza a bőr lokális vérellátását ezáltal a bőr tápanyag és oxigén ellátását. Segíti „ébren tartani” a bőrmegújító folyamatokat és aktiválja az alulműködő bőrfunkciókat. Ugyanakkor finom mechanikai hatása az anyagcsere bomlástermékek elszállításáért felelős nyirokrendszer működését is élénkíti így segítve a méreganyagok távozását.


A készülék masszázsfunkcióját az EMS technológia által biztosított elektromos izom stimulációval teszi még hatékonyabbá, mely amellett, hogy javítja az arc szöveti anyagcsere folyamatait, lágy elektromos impulzusaival feszesítően hat az arc mimikai mozgásáért felelős izomokra. Így adva tartást a bőrnek és javítva az életkor előrehaladtával gyengülő bőrfunkciókat.


Face Lifting készülék termékjellemzők:  • 2 az 1-ben mikromasszázs és izomstimuláló hatás

  • Arcliftingez és az arcbőr tónusának a javításához

  • A kézbe jól illő anatómiailag tervezett kezelőfej

  • Teljesítmény szint kijelzés

  • Akkumlátoros használat

  • Tartozékok:

    • Hálózati adapter

    • Asztali töltőkonzol 
Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Adatok
Cikkszám:
AE5008A